Palmový cukr, BIO
Související produkty
Agávový sirup svetlý je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve. Má jemnou a neutrální chuť i barvu. Jeho hustota je zhruba někde uprostřed mezi nejřidším a nejhustším sirupem. Agávový...
Amarant.Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin. Rostlinné zdroje totiž obvykle neobsahují bílkoviny, ve kterých je zastoupeno...
Proteinový koktejl se spoustou vlákniny obsahující skutečný ananas. Žádné aroma a barvivo, jen ovoce. Díky extraktu vlákniny z kořene čekanky, kvalitnímu mléčnému...
Ananas obsahuje látku zvanou bromelain, která napomáhá rozkládat bílkoviny a tím podporuje trávení, zároveň je známá i pro své proti zánětlivé účinky. Dále v ananasu najdeme...
Naturálka Jahelná bezlepková instantní kaše je vzhledem k její lehké stravitelnosti a snadné přípravě ideální součástí jídelníčku. Hodí se nejen k snídani, jak pro děti, tak pro...
Pohanka má svou osobitou chuť a výjimečné nutriční vlastnosti. Je přirozeně bezlepková. Pohankovou kaši lze rychle a lehce připravit. Je vhodná i na zahušťování polévek či...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EUMinimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Hlavním cílem při výrobě tohoto cukru je maximální úsilí o zachování lesního porostu po boku udržitelné produkce potravin. Tato metoda zvyšuje úrodnost půdy, čištění vody, bezpečnost potravin a hlavně zajišťuje místním obyvatelům práci na plný úvazek
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1620/387 |
TUKY [g] | 0,2 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,2 |
SACHARIDY [g] | 93,4 |
z toho CUKRY [g] | 93,1 |
VLÁKNINA [g] | 1,1 |
BÍLKOVINY [g] | 1,2 |
SŮL [g] | 0,35 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Země původu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Agávový inulin Bio je vysoce rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rostliny agáve.BIO Agáve inulin v prášku je lahodné přírodní sladidlo bez umělé chuti, která by mohla...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v...
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Skořice má blahodárné účinky na naše zdraví (při pravidelné konzumaci): napomáhá trávení, pomáhá ženám při silné menstruaci, podporuje chuť k jídlu, pomáhá snižovat cholesterol...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.