Agáve inulín, prášek, BIO
Související produkty
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EUMinimální trvanlivost: min 36 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Dávkování: Užívejte 5-10 g prášku denně. Smíchejte s vodou nebo přidejte do smoothie či kaše.
BIO Agáve inulin v prášku a jeho výhody
- je sladidlo přírodního původu
- je v BIO kvalitě
- má vysoký podíl vlákniny
- působí jako prebiotikum
- sladivost je nižší než u cukru
- v porovnání s cukrem má výrazně méně kalorií
- dá se použít pro doslazení dezertů či smoothies
- je vhodný i pro vegany
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 822/204 |
TUKY [g] | 0,0 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,0 |
SACHARIDY [g] | 6,0 |
z toho CUKRY [g] | 6,0 |
VLÁKNINA [g] | 90,0 |
BÍLKOVINY [g] | 0,0 |
SŮL [g] | 0,33 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Země původu: | Mexiko |
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v...
Palmový cukr BIO se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je...
Skořice má blahodárné účinky na naše zdraví (při pravidelné konzumaci): napomáhá trávení, pomáhá ženám při silné menstruaci, podporuje chuť k jídlu, pomáhá snižovat cholesterol...
Preferujete třtinový cukr? Pak doporučujeme s naší BIO levandulí Chodouňskou. Dávno skončily dohady, zda naše tělo potřebuje cukr. Ovšem, že ano. Jen ne te rafinovaný! Postačí,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.