Spirály - Fusili, těstoviny, BIO
Související produkty
Celozrnné kolínka jsou vyráběny z čisté celozrnné mouky. Celozrnné produkty jsou důležitou součástí zdravé a vyvážené stravy. Skvěle se hodí například k boloňské nebo rajčatové...
Kokos sice obsahuje hodně nasycených tuků, ale jde o jiný typ, než se vyskytuje v mase a v mléku. Nepředstavují tak stejné zdravotní riziko. Nasycené tuky v kokosu...
Meruňky jsou šťavnatými plody s koncentrovaným zdrojem energie a živin. Jejich charakteristickým minerálem je železo.Mají široké využití - jako zdravá svačina, k...
Vyzkoušejte zdravější variantu těstovin. Rýžová kolínka navíc neobsahují lepek, jsou tedy vhodná i pro celiaky. Tyto dietní těstoviny vám zvýší příjem bílkovin,...
Borůvky. Borůvkový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako...
Na výrobu této mouky se používá sušená cizrna. Od běžné mouky ji na první pohled rozeznáte díky nažloutlé barvě. Mouku využijete na pečení, vaření, nebo zahušťování omáček....
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1465/350 |
TUKY [g] | 1,2 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,2 |
SACHARIDY [g] | 75,0 |
z toho CUKRY [g] | 6,7 |
VLÁKNINA [g] | 2,6 |
BÍLKOVINY [g] | 10,5 |
SŮL [g] | 0,01 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klasické těstoviny |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava. Příprava: Vařte 10 minut, poté sceďte a podávejte. V případě rozvařených těstovin roste...
Spaghetti jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu.Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to...
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou...
Fusilli mají svůj původ ve středu jižní Itálie a jejich název je odvozen od slova „fuso“, neboli vřeteno. Tvar těstovin je tvořen třemi malými křídly harmonicky zatočenými do...
Celozrnné pšeničné těstoviny jsou známé svými výjimečnými kvalitami. Jsou zdrojem energie, sacharidů, rostlinných bílkovin a vlákniny. Jsou sytější oproti necelozrnným...
Celozrnné pšeničné těstoviny jsou známé svými výjimečnými kvalitami. Jsou zdrojem energie, sacharidů, rostlinných bílkovin a vlákniny. Jsou sytější oproti necelozrnným...
Těstoviny mušličky (coviglie piccole) jsou drobné především přílohové těstoviny. Vhodné do polévek, salátů společně se zeleninou a bylinkami, do smetanové...
Špagety jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu. Celozrnné spaghetti vás zasytí na dlouhé hodiny a podpoří vaše správné trávení. Uspokojí vás svojí...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.