Celozrnné těstoviny Penne, BIO
Související produkty
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou...
Těstoviny mušličky (coviglie piccole) jsou drobné především přílohové těstoviny. Vhodné do polévek, salátů společně se zeleninou a bylinkami, do smetanové...
Výborná jako příloha, skvělá i do salátů. Drží svůj tvar je vždy k nakousnutí. Má výraznou chuť. Při vaření si udržuje tvar, proto je vhodná jako příloha nebo do salátů. Před...
Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Špetka kmínu v salátu chutná také...
Celozrnné kolínka jsou vyráběny z čisté celozrnné mouky. Celozrnné produkty jsou důležitou součástí zdravé a vyvážené stravy. Skvěle se hodí například k boloňské nebo rajčatové...
Ghí, neboli přepuštěné máslo je čistý máselný tuk, který chutná a voní jako máslo, ale má jiné vlastnosti, mnohem zdravějšími. Má vysoký kouřový bod, tudíž se nepřepaluje, má...
Mandle jsou bohaté na vitamíny a minerály, mají vysoký obsah dietetické vlákniny a tuků, což je pro lidský organismus velice přínosné.Mandle můžeme konzumovat mnoha způsoby....
Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Používáme je proto jako klasické penne z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřísáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje „zrní”! Obecně se chuť celozrnných těstovin výborně doplňuje se sladkou chutí.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1538/364 |
TUKY [g] | 2,4 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,6 |
SACHARIDY [g] | 70,0 |
z toho CUKRY [g] | 3,9 |
VLÁKNINA [g] | 8,0 |
BÍLKOVINY [g] | 11,5 |
SŮL [g] | 0,01 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klasické těstoviny |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Spaghetti jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu.Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to...
Fusilli mají svůj původ ve středu jižní Itálie a jejich název je odvozen od slova „fuso“, neboli vřeteno. Tvar těstovin je tvořen třemi malými křídly harmonicky zatočenými do...
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou...
Celozrnné kolínka jsou vyráběny z čisté celozrnné mouky. Celozrnné produkty jsou důležitou součástí zdravé a vyvážené stravy. Skvěle se hodí například k boloňské nebo rajčatové...
Fusilli mají svůj původ ve středu jižní Itálie a jejich název je odvozen od slova „fuso“, neboli vřeteno. Tvar těstovin je tvořen třemi malými křídly harmonicky...
Celozrnné pšeničné těstoviny jsou známé svými výjimečnými kvalitami. Jsou zdrojem energie, sacharidů, rostlinných bílkovin a vlákniny. Jsou sytější oproti necelozrnným...
Špagety jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu. Celozrnné spaghetti vás zasytí na dlouhé hodiny a podpoří vaše správné trávení. Uspokojí vás svojí...
Těstoviny mušličky (coviglie piccole) jsou drobné především přílohové těstoviny. Vhodné do polévek, salátů společně se zeleninou a bylinkami, do smetanové...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.