Čočka červená, půlená, BIO
Související produkty
Fazolky jsou červeno-hnědé barvy a mají nasládlou ořechovou chuť. Fazole adzuki mají vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jsou ideální jako alternativa pro...
Basmati poznáte nejen podle oříškové vůně, ale i podle výrazně dlouhého zrna. Rýže má velmi delikátní chuť a při správné přípravě nelepí. Tuto vlastnost získává díky...
Amarant.Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin. Rostlinné zdroje totiž obvykle neobsahují bílkoviny, ve kterých je zastoupeno...
Semínka plná benefitů pro lidský organismus. Lněné semínko obsahuje vysoké množství omega-3 mastných kyselin, jejichž obdoba se nachází i v rybách. Lněné semínko mimo toho...
Díky své jedinečné máslové chuti jsou velmi oblíbené pro výrobu ořechových past, přímou spotřebu, na vaření, pečení, přípravě cukroví či sladkých dezertů. Jednoduše z nich...
Proteinová tyčinka s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákninou. Velmi výrazná kyselá chuť mochyně je skvělým zážitkem pro všechny gurmánské...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1470/348 |
TUKY [g] | 1,5 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,2 |
SACHARIDY [g] | 51,6 |
z toho CUKRY [g] | 2 |
VLÁKNINA | 12,1 |
BÍLKOVINY [g] | 25,9 |
SŮL [g] | 0,025 |
SODÍK [mg] | 10 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Vše totiž záleží na tom, jak se hnědou čočkou naložíte. Sama o sobě má totiž skvělé vlastnosti - nejenže obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny,...
Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...
Sójové kostky jsou vhodné jako náhráda masa v různých pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřbávají chutě a proto doporučujeme kostky marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Je...
Fazole Kidney je větší, má červenou až hnědou barvu a po uvaření do měkka získávají jemně nasládlou chuť. Jsou oblíbené hlavně u fanoušků...
Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...
Sójové boby obsahují velké množství bílkovin a jsou výborným zdrojem vlákniny, minerálů a vitamínů. Ze sóji se vyrábí různé produkty jako jsou tofu, sójová omáčka, sójové maso...
Bílé fazolky mají jemnou chuť a představují tak velmi univerzální luštěninu. Skvěle se hodí do salátů, polévek, omáček i jako výživná příloha. Obsahují velké...
Fazolky jsou červeno-hnědé barvy a mají nasládlou ořechovou chuť. Fazole adzuki mají vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jsou ideální jako alternativa pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.