Natural Jihlava
Kokosový olej je výbornou ingrediencí do zdravé studené i teplé kuchyně. Má lahodnou chuť a je perfektní náhradou veškerých tuků na pečení, vaření nebo smažení. Neobsahuje žádný...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s jahodami, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné nejen pro děti a...
Jedná se o zdravou alternativu ke klasickým křupkám. Neobsahují lepek a téměř žádnou sůl. Jsou skvělé na celodenní pojídání.Složení: kukuřičná krupice 75 % a jáhlová...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Sójová mouka neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující...
Rýžová krupička je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Je vhodná na přípravu rýžové kaše, do těst, moučníků, na zahuštění polévek, omáček i do...
Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky, tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Instantní bezlepková kaštanová kaše je lehce stravitelná a snadná na přípravu. Vhodná nejen na snídani, jak pro děti, tak pro dospělé. Rychlá a snadná příprava....
Malá svačina se hodí vždy. Chutné kokosové sušenky bez lepku, mléka a vajíček s sebou můžete vzít do školy, do práce i na výlet. Vychutnejte si je k odpolední...
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka. Jáhly obsahují poměrně vysoký obsah bílkovin, jsou celozrnné a navíc je to skvělý zdroj vitaminů a minerálů.Použití: Používá...
Skořicové bezlepkové sušenky jsou výborné sušenky s rýžovým sirupem, bez lepku, vajec a mléka. Vychutnejte si je k odpolední kávě nebo čaji.Sušenky navíc neobsahují palmový tuk....
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s lesním ovocem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Chutné piškoty, které jsou bez lepku. Ideální jako rychlá svačinka i pro ty nejmenší.Použití jako běžné piškoty, do dezertů, pudinků apod.Složení: kukuřičná mouka, vejce 42 %, cukr
Naše přírodní kukuřičná kaše je skvělá na zdravé snídaně a svačiny pro dospělé i děti. Kukuřice je navíc přirozeně bezlepkovou obilninou, takže si na ní mohou...
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Ovesná mouka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v ní dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,...
Mořská řasa Wakame má jemně sladkou chuť, jemné aroma a jde o jednu z nejpoužívanějších řas. Obsahuje bílkoviny a minerálů. Mořskou řasou Wakame...
Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po...
Rýžové těstoviny jsou chutnou, lehce stravitelnou a bezlepkovou alternativou těstovin. Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.Proč...
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v něm dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stravitelných proteinů a...
Lupinová mouka hladká je velmi žádaná. Emulgační vlastnosti mouky částečně nahrazují vaječné žloutky. Lupinová mouka je bezlepková a proto vhodná pro výživu celiaků.Boby lupiny...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s karamelem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné...
Kombinace pomeranče a datlového sirupu - božské spojení! Tyto sušenky rozhodně stojí za ochutnání.Složení: tapiakový škrob, jablečné pyré, čiroková mouka, rýžová mouka,...
Lahodné pohankovo-skořicové bezlepkové sušenky, zdravější alternativa mlsání, třeba jako dezert ke kávičce nebo čaji. Bez přidaného cukru, vajec a mléka. Složení: rýžový...
Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava. Příprava: Vařte 10 minut, poté sceďte a podávejte. V případě rozvařených těstovin roste...
Ze všech obilnin obsahuje žito nejvyšší podíl aminokyseliny lysinu. Je také zdrojem komplexu vitaminu B, vitaminu E a železa. Žitná celozrnná mouka se...
Krystaliská sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Díky...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s jahodami, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Výtečné plátky z kukuřičné, rýžové a pohankové mouky jsou ideální volbou pro svačinu. Díky složení neobsahují lepek, jsou tedy vhodné pro celiaky, ale pochutnají se na nich...
Je to sůl vytěžená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, Obsah NaCl cca 92 %. Kala Namak se sice v češtině říká černá...
Mořské řasy vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce...
Bramborová vláknina lépe pojí těsto, zjemňuje pečivo, moučníky, je možné přidat i do mletého masa, udržuje šťávy v masné směsi. Bramborová vláknina neobsahuje lepek a je vhodná...
Rýžové těstoviny jsou chutnou, lehce stravitelnou a bezlepkovou alternativou těstovin. Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.Proč...
Ze všech obilnin obsahuje žito nejvyšší podíl aminokyseliny lysinu. Je také zdrojem komplexu vitaminu B, vitaminu E a železa. Žitná celozrnná mouka se...
Hrachová mouka je velmi dobrým zdrojem vlákniny, sacharidů a antioxidantů. Je vhodná na přípravu hrachové polévky, zahušťování pokrmů a polévek. Lze přidávat do těst na chléb,...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Lahodné ovesné sušenky s goji a kokosem bez lepku, mléka a vajec jsou perfektní zdroj energie, ať už jste v pracovním procesu nebo se chystáte na výlet. Složení: Ovesné vločky...
Naše ovesné vločky s klíčky vznikají šetrným lisováním napařených ovesných zrn. Tento proces probíhá v jednom z předních evropských mlýnů s tradicí delší než 300 let ve Velké...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s jogurtem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné nejen...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Stejně jako Wakame, Nori a Kombu mají tyto řasy pouze slabé mořské aroma, takže se nemusíte bát, že jejich chuť bude dominovat celému pokrmu.Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi...
Sójové kostky jsou vhodné jako náhráda masa v různých pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřbávají chutě a proto doporučujeme kostky marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Je...
Celozrnné sušenky se špaldovou moukou slazené javorovým sirupem, bez vajec a mléka. Křehké a lahodné sušenky ke kávě nebo odpolednímu čaji. Zpříjemněte si den něčím...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň!...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s jogurtem a mangem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou....
Kombu se řadí mezi nejbohatší na jód, přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Lze s nimi zkrátit i dobu...
Pohanka má svou osobitou chuť a výjimečné nutriční vlastnosti. Je přirozeně bezlepková. Pohankovou kaši lze rychle a lehce připravit. Je vhodná i na zahušťování polévek či...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Naturálka Jahelná bezlepková instantní kaše je vzhledem k její lehké stravitelnosti a snadné přípravě ideální součástí jídelníčku. Hodí se nejen k snídani, jak pro děti, tak pro...
Na výrobu této mouky se používá sušená cizrna. Od běžné mouky ji na první pohled rozeznáte díky nažloutlé barvě. Mouku využijete na pečení, vaření, nebo zahušťování omáček....
Vyzkoušejte zdravější variantu těstovin. Rýžová kolínka navíc neobsahují lepek, jsou tedy vhodná i pro celiaky. Tyto dietní těstoviny vám zvýší příjem bílkovin,...
Stránka 1 z 1 - 60 položek celkem