** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Sójová smetana na šlehání, CreSoy, BIO

Vegan Bio Bez lepku
Značka: Natumi
43 Kč 215 Kč / 1 l
Skladem (2 ks)
  • Tato sójovásmetana“ je lehce stravitelnou alternativou kravského mléka.

  • Rostlinný krém sloužící jako skvělá náhrada za smetanu. Vyrobeno z ekologicky pěstovaných surovin. Bez laktózy. Sójová „smetana“ pro vaření i pečení. Obsah tuku 16 %.

  • Krémy od společnosti Natumi jsou všechny 100 % rostlinného původu, bez mléčných bílkovin a laktózy a proto jsou ideální i pro veganskou kuchyni. Neobsahuje cholesterol. Ideální na pečení, vaření, do polévek, do omáček, těstovin, koláčů, zákusků, čaje nebo kávy.

  • CreSoy Cuisine neobsahuje ani lepek. Krém je výborný je také na výrobu šlehačky, pokud ji vyšleháte spolu se ztužovačem. Může se tedy používat pro zmrzlinu, pudinky a koláčky, ale je vhodný i pro zjemnění hotových jídel.

  • Složení: voda, slunečnicový olej BIO, sójové boby* BIO 8 %, kukuřičný sirup BIO, zahušťovadla: xantan, mořská sůl, vanilka Bourbon extrakt. * alergen

Detailní informace

Dopravné
Dopravné od 69 Kč
Doprava zdarma od 3490 Kč.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Skladování: Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 4 dnů.
Použití: Rostlinná sojová smetana ke šlehání. Dobře vychlazený krém šlehejte asi 1 minutu. Nyní přidejte balení ztužovač a pokračujte ve šlehání, dokud se nedosáhne požadované konzistence. Obsah tuku pouze 16 %.

Výživové údaje ve 100 ml výrobku:
energetická hodnota: 717 kJ / 173 kcal;
tuky: 15,9 g;
nasycené mastné kyseliny: 2 g;
sacharidy: 4,3 g;
cukry: 3,2 g;
bílkoviny: 3,1g;
sůl: 0,15 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pečení
Hmotnost: 0.2 kg
Země původu: Německo
Značka: Natumi
Balení: 200 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: