Nakládané a konzervované potraviny
Sklenice, ve které se zastavil čas. Nakládané a konzervované dobroty jsou jako malá zásoba chutí na chvíle, kdy chcete otevřít něco poctivého, hotového a připraveného zpříjemnit den. Stačí otevřít. Zbytek je radost.
Nejprodávanější

Když se spojí jednoduchost s respektem k přírodě a řemeslu, vznikne produkt jako toto kysané zelí BIO – vyrobené pouze ze tří čistých surovin: 80 % zelí, 20 % mrkve a...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení Evropského...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení Evropského...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení Evropského...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení Evropského...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení Evropského...

Objevte sílu jednoduchosti a krásu poctivých surovin se strouhanou červenou řepou v BIO kvalitě, která přináší autentickou chuť domova přímo do vaší kuchyně. Perfektně se...

Objevte jednoduchost a čistotu chuti přímo z ekologického pole – BIO sterilovaná kukuřice je přesně ten druh suroviny, kterou ve své kuchyni ocení každý, kdo má rád kvalitu,...

Objevte čistotu a jemnou chuť přírody v jednom z nejuniverzálnějších pokladů kuchyně – sterilovaném BIO hrášku, který se stane vaším spolehlivým parťákem při vaření i rychlých...

Česká miso polévka hrachová s česnekem KALMA přináší hřejivou chuťovou zkušenost, kde se setkávají tradiční suroviny s jemností přírodní fermentace. Polévka je připravená s...

České miso cizrnové přináší čistou, vyváženou chuť a poctivou fermentaci bez sóji. Vyrábí se tradičním způsobem z rýže, cizrny, mořské soli a ušlechtilé kultury Aspergillus...

České miso hrachové je fermentovaná pasta s přirozeně slanou chutí a lehkým nádechem sladkosti. Vzniká fermentací jednoduchých surovin bez použití sóji, a je tak vhodnou...