Mořské řasy Wakame, BIO & RAW
Související produkty
Mumio je bohatým zdrojem minerálů, vitamínů, aminokyselin a dalších důležitých látek. Podporuje imunitu, udržuje zdravé a silné kosti a klouby a má mnoho dalších pozitivních...
Mořské řasy Dulse BIO jsou velmi oblíbené u milovníků mořských řas. Mají jemnou, lehce uzenou a mírně slanou chuť podobnou korýšům. Lze je jíst syrové, použít při vaření...
Mořské řasy Kombu BIO mají vůni mořské vody a lehce kouřovou chuť. Jsou vhodné k přípravě vývarů a fumetů. Usnadňují vaření zeleniny a luštěnin. Zvýrazňují chuť připravovaných...
Směs tří mořských řas Wakame BIO, Nori BIO a Sea Lettuce/Mořského salátu BIO. Směs se vyznačuje pestrostí barev a chutí a je tak výborná do salátů, polévek nebo jako přísada do...
Astaxanthin je nejsilnější přírodně antioxidant, který lidstvo zná. Havajský astaxanthin je získáván z řasy Haematococcus pluvialis, která je pěstována v oblasti Kona na Havaji...
Astaxanthin je nejsilnější přírodně antioxidant, který lidstvo zná. Havajský astaxanthin je získáván z řasy Haematococcus pluvialis, která je pěstována v oblasti Kona na Havaji...
Kombucha (čajová houba) je velice kvalitní násada pro výrobu kvašeného nápoje kombucha. Má dostatečně velký a kvalitní fungus pro okamžité rozmnožení.Kombucha je symbióza...
Detailní popis produktu
Příprava: Před konzumací namočte řasy na 10 minut do vody nebo vařte ve vodě minimálně po dobu 5 minut. Po namočení zvýší svou suchou hmotnost přibližně 6krát.
Použití: Vařené jsou skvělou přílohou k masu, rybám a mořským plodům. Lze je použít také k přípravě polévek, míchaných vajec, dušeného masa, kroket, rýže, těstovin a hamburgerů. Sušené a rozmačkané se používají k ochucení sušenek, pizzy a koláčů. Po namočení ve vodě nebo blanšírované se výborně hodí do salátů. Jsou vhodné pro přípravu marinády s citronem. Jsou vhodné pro vegetariány i vegany.
Výživové údaje na 100 g (řas v usušeném stavu):
energetická hodnota 698 kJ / 169 kcal
tuky 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0.7 g
sacharidy 3 g
- z toho cukry 0 g
vláknina 34 g
bílkoviny 17 g
sůl 12.4 g
jód 17134 µg (11423 % doporučené denní dávky)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské řasy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Značka: | Díky Přírodě |
Mořské řasy Kombu BIO mají vůni mořské vody a lehce kouřovou chuť. Jsou vhodné k přípravě vývarů a fumetů. Usnadňují vaření zeleniny a luštěnin. Zvýrazňují chuť připravovaných...
Mořské řasy Dulse BIO jsou velmi oblíbené u milovníků mořských řas. Mají jemnou, lehce uzenou a mírně slanou chuť podobnou korýšům. Lze je jíst syrové, použít při vaření...
Stejně jako Wakame, Nori a Kombu mají tyto řasy pouze slabé mořské aroma, takže se nemusíte bát, že jejich chuť bude dominovat celému pokrmu.Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi...
Mořské řasy vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce...
Kombu se řadí mezi nejbohatší na jód, přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Lze s nimi zkrátit i dobu...
Mořská řasa Wakame má jemně sladkou chuť, jemné aroma a jde o jednu z nejpoužívanějších řas. Obsahuje bílkoviny a minerálů. Mořskou řasou Wakame...
Směs tří mořských řas Wakame BIO, Nori BIO a Sea Lettuce/Mořského salátu BIO. Směs se vyznačuje pestrostí barev a chutí a je tak výborná do salátů, polévek nebo jako přísada do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.