** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Hřib dubový, sušený prášek, 1-3 mm, BIO

Vegan Bio Bez lepku
359 Kč 679 Kč 7 259 Kč 12 089 Kč od 359 Kč 2 420 Kč / 1 kg 2 418 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (4 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
V kuchyni je nejoblíbenějším hřibem, a to díky své neodolatelné chuti i vůni. Můžete z něj připravit báječnou houbovou polévku, dát ho do smaženice nebo z něj udělat krémovou omáčku. Avšak právě když je sušený, tak je nejlepší – zvláště pak v této podobě nejlépe vynikne jeho aroma. Tak jako čerstvý, sušený hřib dubový můžete využít na stejné recepty.

Zajímavé je, že dubový hřib obsahuje velké množství bílkovin, vitamínů (a to především z řady B) a je silným antioxidantem, který podporuje náš imunitní systém.

Hřib dubový je údajně nejlépe vonící houbou, kterou můžete v lese najít. Běžně roste v listnatých a smíšených lesích v období května až října. Jeho název vychází z faktu, že hojně roste právě pod duby, ale najdete ho i pod habry, výjimečně pod jehličnatými stromy.

Složení: 100 % hřib dubový BIO

Detailní informace

Dopravné
Dopravné od 69 Kč
Doprava zdarma od 3490 Kč.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo


Nutriční hodnoty na 100 g výrobku

ENERGIE [kJ / kcal]

1330/316

TUKY [g]

4,3

z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]

0,71

SACHARIDY [g]

30,3

z toho CUKRY [g]

17,0

VLÁKNINA [g]

19,3

BÍLKOVINY [g]

31,3

SŮL [g]

0,24

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření a sůl
Země původu: Evropa
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: