Banán, lyofilizovaný, sušený mrazem
Související produkty
Vychutnejte si 100 % sušené křupavé višně, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého ovoce a jsou bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel. K...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
31 % mrazem sušeného banánu a kvalitní Ekvádorské kakao = ranní vzpruha pro náročný den. Rychlá snídaně podle Natural Bars je jako vždy 100 % NATURAL a plná lyofilizovaného...
Detailní popis produktu
Skladujte v suchu a temnu.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota 1449 kJ / 346 kcal
Tuky 1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 74 g z toho cukry 63 g
Vláknina 9 g
Bílkoviny 4 g
Sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované ovoce, sušené mrazem |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Balení: | 100 g |
Značka: | Natural Bars |
Meruňky jsou šťavnatými plody s koncentrovaným zdrojem energie a živin. Jejich charakteristickým minerálem je železo. Mají široké využití - jako zdravá svačina, k...
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.Lyofilizace je proces...
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel. Lyofilizace je proces...
Borůvky obsahují velké množství železa a vitamínu C – chrání tedy naše tělo a posilují náš organismus.Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou...
Lyofilizované neboli mrazem sušené plátky broskví u si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou...
Mango bez obsahu cukru a SO2 je delikátní pochoutka s čistou chutí. Je to velmi oblíbené ovoce. Je vhodné jako malá svačinka nebo jej lze použít jako základ pro skvělé...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.