EXKLUZIVNÍ SLEVA 40 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vyprodání zásob.

Vanilkový lusk, Bourbon, 18 - 20 cm, BIO

Tip Vegan Bio SCD
4 509 Kč
Skladem (8 ks)
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Ručně sbírané lusky z pravé vanilky se vyznačují intenzivní a dlouhotrvající vůní a chutí. Poznáte je podle tenké stavby lusků a temně hnědé až černé barvy. Lusky obsahují malá dužnatá zrníčka, která se výborně hodí na pečení, vaření, dochucení krémů nebo zmrzlin. Jeden vanilkový lusk je přibližně stejně intenzivní jako polévková lžíce vanilkového extraktu, pasty nebo prášku.

  • Rostlina, která produkuje vanilku, pochází z čeledi orchidejí a je to bylinná réva, která je vytrvalým horolezcem žijícím v tropických oblastech, kde se teplota pohybuje mezi 21 až 30 stupni. Vanilkové fazole jsou sbírány, dokud jsou ještě zelené, a musí být vytvrzeny, aby vytvořily svou výraznou vanilkovou chuť a vůni.

  • Námi nabízené lusky Bourbon jsou nejlepší vanilkou jakou můžete koupit

  • Složení: Sušený ručně sbíraný plod vanilky vcelku 100 %, průměrná délka lusku: 18 - 20 cm

Detailní informace

Dáreček k nákupu nad 500 Kč
Dáreček k nákupu
Ochutnávka a sleva na další nákup.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Jak používat: Přísada do dezertů, jogurtů, pudinků, sladkého pečiva či krému.
Skladování: Skladujte mimo dosah dětí při pokojové teplotě bez přímého slunečního záření.

Způsob úpravy:
  • Podélně lusk rozřízněte a tupou stranou nože vyjměte semínka, přidávejte po špetce.
  • Lusk usušte a poté rozemelte.
  • Celý lusk můžete přidat k cukru do uzavřené nádoby – cukr krásně provoní a navíc je to vhodný způsob pro skladování, aby si lusky zachovaly svoji čerstvost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření a sůl
Země původu: Madagaskar
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: