TY NEJVĚTŠÍ SLEVY - DO 29.11. - AŽ 25 %! NELZE UPLATNIT SLEVOVÉ KÓDY. Doručení do Mikuláše garantujeme pro všechny objednávky, které obdržíme do 30.11..

Hořčice bíla, semínka na klíčení

Tip Vegan
Značka: Biomiska
39 Kč
Skladem (>10 ks)
  • Klíčky Hořčice mají ostrou a výraznou chuť i vůni. Obsahuje fytoncidy, které mají schopnost ničit bakterie a podporují dobré fungování střev. Klíčky obsahují řadu prospěšných vitamínů zejména vitamín B2, dále A, B1 a C,  dále flavonidy, saponiny, vlákninu a rostlinné hormony, které jsou prospěšné pro správnou regulaci celého těla. Doporučuje zejména pro pikantní pokrmy s masem a rybami. Stejné semena mohou být také použity jako koření pro nakládané zeleniny a domácí hořčice.

  • Složení: Hořčice bíla

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro nejvyšší úspěšnost při klíčení doporučujeme použít naši klíčící misku. Klíčící miska je třípodlažní a proto dokážete klíčit až tři druhy klíčků najednou. Misku koupíte klikem ZDE.

Připravit si klíčky doma je velmi snadné díky Biomisce ke klíčení semen. Důležité je také postupovat podle instrukcí Klíčící Biomisky, obvykle jsou klíčky připravené k jídlu cca ve 3-4 dnech. Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme „předboptnat“ několik hodin  (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně).  První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech. Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo!!! Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Klíčky
Hmotnost: 0.03 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Biomiska
Balení: 30 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: