Bezinková šťáva 100%

Novinka Tip Vegan
Značka: Beutelsbacher
119 Kč
Skladem (> 5 ks)
  • Tato šťáva byla vylisována z plodů divoce rostoucího černého bezu. Samotná bezinková šťáva nemá příliš příjemnou chuť, ale po naředění vodou a doslazení sirupem z agáve, medem, koncentrovanou jablečnou šťávou či jiným přírodním sladidlem získáme dobrou šťávu.

  • Je šťáva vhodná pro vegany? Někteří výrobci po vylisování šťávy filtrují přes želatinu. Beutelsbacher při výrobě želatinu NEPOUŽÍVÁ a šťávy této značky jsou tudíž vhodné i pro striktní vegany.

  • Složení: šťáva z plodů černého bezu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skladování: Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
DE-ÖKO-007, Zemědělská produkce EU
Vratná láhev se zálohou 5 Kč, bude připočtena k ceně výrobku. Obal můžete vrátit na jednom z odběrných míst nebo v jakékoli prodejně, kde nabízí nápoje značky Beutelsbacher.

Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota 126 kJ/30 kcal
Tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,002 g
Sacharidy 6 g z toho cukry 5,5 g
Bílkoviny 0,4 g
Sůl 0,005 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Limonády a mošty
Hmotnost: 0.7 kg
Země původu: Německo
Značka: Beutelsbacher
Balení: 700ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: